TOKİ’den sudan ucuza konut ve iş yeri satışları başladı: İşte başvuru detayları

Toplu Konut İdaresi (TOKİ), uygun fiyatlı konut ve iş yeri tapusu sahibi olma hayali kuran vatandaşlar için kampanyasını yeniden başlattığını duyurdu.

TOKİ’nin uygun fiyatlı kampanyaları ev ya da iş yeri sahibi olmak isteyenler için yeni bir umut kaynağı olarak görülüyor.

Toplamda 36 kentte devam eden TOKİ başvuru sürecinde konut ve iş yeri satışlarını devam ediyor.

İş yeri almak isteyenler için yüzde 15 peşinat ve 60 ay vade seçeneği sunulurken, konut almak isteyenler için ise yüzde 25 peşinat ve 72 ay vade imkanı sağlanıyor.

SON BAŞVURU TARİHİ BELLİ OLDU

Uygun fiyatlı konut ve iş yeri için yapılacak olan başvurular Emlak Müzayede sitesi üzerinden gerçekleştirilecek.

Kampanyanın son tarihine ilişkin detaylar paylaşıldı. Duyuruda, son başvuru tarihinin 30 Mayıs olarak belirlendiği belirtildi.

31 Mayıs tarihinde TOKİ tarafından düzenlenecek olan açık artırma ile toplamda 36 ilde 33 konut ve 183 iş yeri satışa çıkarılacak.

Konutlar için yüzde 25 peşinat ve 72 ay vade fırsatı bulunurken, iş yerleri için ise yüzde 15 peşinat ve 60 ay vade seçenekleri sunuluyor.

AÇIK ARTIRMA DETAYLARI AÇIKLANDI

Açık artırma etkinliği, 31 Mayıs’ta Ankara’daki The Green Park Hotel ile TOKİ İstanbul Hizmet Binası’nda gerçekleştirilecek.

Ancak, teklifler ayrıca Emlak Müzayede internet sitesi üzerinden de iletilmeye açık olacak. İnternet katılımı için kayıtların 30 Mayıs saat 14.00’e kadar alınacağı ifade edildi.

TOKİ’nin yeniden başlattığı konut ve iş yeri satışları, ev ve iş yeri sahibi olmak isteyenler için önemli bir fırsat sunuyor.

Başvuru sürecinde belirtilen şartların titizlikle incelenmesi ve başvuruların zamanında yapılması büyük önem taşıyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

xxx